Tak jsem zase rozkoukala seriál

května 16, 2015

Seriály miluju i když na ně nekoukám...To nezní moc logicky.

Znova a lépe : Seriály miluju, ale nemám na ně čas. Ano! To je ono, to je přesně můj problém.
Ale i když ten čas není, dokopala jsem se k tomu nějaký si najít a ono se to nakonec povedlo.
A na co, že to teda koukám?
Konečně jsem se dostala k velmi dobře hodnocenému seriálu : Agent Carter


Říkáte si, že jste o tomhle seriálu nikdy neslyšeli. Možná  znáte " většího  seriálového bratra " seriálu Agent Carter a tím jsou Agents of S.H.I.E.L.D. Stálo by za zmínku, že oba seriály jsou s dílny komiksového giganta Marvelu.
Stále nevíte ?
Dobře, poslední nápověda : Nejdřív je to  malé a hubené, potom je to velké a svalnaté a nosí to štít s americkými symboly. Co to je ?
Kapitán Amerika ?!
Správně !
Pokud nevíte, kdo je Kapitán Amerika, tak jste do teď asi žili v noře. Ať tak či tak doporučuju kouknout na matičku Wiki.
Těm, kteří právě "negůglí" Kapitána Ameriku bych už tedy mohla zdělit o čem seriál je.
Pamatujete si na tu sympatickou agentku z prvního Kapitána Ameriky ? Jo ? A dokonce si pamatujete i její jméno ? Peggy?! Správně! A o ní to celé je... Všichni víme, co stalo na konci filmu ( nevíte-li běžte se dívat).
Despite how scary and villainous some of this show is, the other half is historical and romantic and adventurous and fun :)Je po válce a Peggy pracuje v tajné vládní agentuře SSR, kde roznáší kafe a zvedá telefony. Jak vzrušující práce! Díky jistým událostem je její přítel Howard Stark (otec Tonyho Starka (Iron mana)) obviněn z dodávání zbraní jistým nelegálním organizacím. Howard  tedy Peggy kontaktuje  a chce aby očistila jeho jméno.
To je hrubý náčrt příběhu. Seriál má jen 8 dílů a na světě je jen jedna série, ale druhá se chystá. Zatím jsem v polovině a jsem nadšená. Kulisy, herci a hlavně příběh.
Stále váháte jestli se podívat ? Tak chvíli počkejte na recenzi, která se brzy objeví :)

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Čo sa týka Marvel seriálov týchto nových tak vôbec ma nelákajú... ale som zvedavá na tvoje ďalšie články hlavne tie herné..

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju Marvel ! Jak filmy, tak i komiksy, takže tvůj blog se mi děsně líbí a budu čekat na další články :) Agents of S.H.I.E.L.D. znám, tedy nekoukám na ten seriál, ale myslím, že se kouknu ! :) Super článek :)
    Michelle, ma belle

    OdpovědětVymazat
  3. Marvel naprosto zbožňuju!
    Agents of Shield sleduju a chystám se i na Agent Carter. :3
    Jak tak koukám na tvůj blog, jsme si hodně podobné.
    Taky zbožňuju Zaklínače, Dragon Age a nebo Thora. O:)

    OdpovědětVymazat
  4. O tom seriálu jsem slyšela. :) Zní to zajímavě, už se těším na recenzi. :)
    lifeis-beautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. První sérii mám za sebou a popravdě se mi to dost líbilo :D Agents of S.H.I.E.L.D. mám sice raději, ale i Peggy jsem si také oblíbila :3

    OdpovědětVymazat

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram