Plány do budoucna...

října 26, 2015

Dneska to bude taková rychlovka, která vlastně nebude zařazena do žádné rubriky.
Asi jste si všimli, že poslední dobou články nevycházejí moc často. Je to tím, že je škola a já jsem ráda, když mám pět minut volno. Alespoň se snažím přidávat článek jednou týdně(jestli to vůbec někdo čte :D)
Samozřejmě to, že na blog nepíšu neznamená, že nad ním nepřemýšlím a tak jsem se rozhodla se podělit s vámi o mé plány, které s blogem hodlám uskutečnit do konce roku!
- častější články (Budu se hodně snažit, ale gympl není sranda.)
- více her (Nedávno jsem dohrála Mass Effect a hodlám se s vámi o své dojmy podělit, vlastně jsem se rozhodla psát recenze, na které jsem si nikdy netroufla. No což, člověk se to někde naučit musí...)
- seriály a filmy ( Tahle rubrika je mírně prázdná, ale to se brzy změní. Nehodlám vám předhazovat jen recenze, ale i postřehy a průběžné hodnocení probíhajících sérií. Nemůžu ani zapomenout na články: Po stopách mušketýrů.)
- DIY ( Tenhle pojem nesnáším, ale používám ho, protože je krátký a výstižný. Každopádně už se nemohu dočkat až se s vámi podělím o své "Mass Effectí" náušnice. A samozřejmě se budu snažit tuto rubriku obohatit více)
- Fashion ( Tento koncept mám v hlavě už dlouho... Jen jsem se k tomu nějak nedostala...Nechte se překvapit.)
- Design ( Nejsem si jistá zda tento bod budu plnit, ale jedno je jisté. Chtěla bych ho nějak vylepšit.)

No a to bude dnes vše... Tento týden ještě čekejte recenzi na seriál Agents of S.H.I.E.L.D.

You Might Also Like

3 komentářů

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram