Život v kinosále | Na co do kina

září 14, 2016


Výsledek obrázku pro miss peregrine's home for peculiarsPrázdniny jsou za námi a školní rok před námi, a proto stojí za to si ho zpříjemnit nějakým tím filmem. V dnešním článku jsem pro vás tedy vybrala tři filmy, které profrčí našimi kiny v co nejbližší době a chystám se na ně.
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Film kolem kterého bude v mezi knihomoly docela velké haló a očekávání. Filmy podle slavné knižní předlohy jsou vždy porovnávaný s knihou a bičovány za případné odchylky. Vzhledem k tomu, že jsem knihu nečetla, ale chystám se ji ještě před návštěvou kina přečíst, nemohu zatím porovnávat. Z poměrně akčního traileru  mě velmi zaujala samotná slečna Peregrinová, která působí dost charismaticky a i atmosféra vypadá dost povedeně.


Sedm statečných
Kdo by neznal Sedm statečných? Když jste je neviděli, znáte minimálně jejich hudbu. Jeden z nejlepších filmů na "csfd" se dočkal nového přepracování. Já osobně mám westerny docela ráda a i když jsem staré "statečné" neviděla ( jsem ostuda) na nové se podle trailerů dost těším. Jo a hraje tam Chris Pratt (Strážci galaxie, Jurský svět.)


Doctor Strange
Samozřejmě nesmí chybět Marvelovka. Občanskou válku máme za sebou a teď nás čeká Doctor Strange v podání Benedicta Cumberbatcha , kterého známe ze seriálu Sherlock. Podle ukázek to zatím vypadá na docela velký bizár, který ale k tomuhle "kouzelníkovi" tak nějak patří. Lepší než "Civil War" to asi nebude, když tam není Tony, ale jako fanynka Marvelovek se těším a řádně se připravím nějakou tou četbou :)



A co vy, chytáte se do kina na něco?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Na Sirotčinec bych už konečně měla objednat ty vstupenky. :D Knížku jsem četla - prozatím jen první díl - a líbila se mi. :)
    Wow, Doctor Strange vypadá fakt dobře! :o

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti vypadá konečně jako film, na který bych se v kině i podívala :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to přepracování statečných jsem nějak úplně zazdil. Jsem zvědavý na všechny tři. Sirotčinec jsem četl celou trilogi. U traileru mě trochu zmátlo to prohození schopností (Oliva a Ema). Komiks Strange jsem četl jen Přísahu.

    OdpovědětVymazat
  4. Doctora Strange bych nerada vynechala a na Sedmi statečných se mi líbí, že tam hraje Chris Pratt :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně moc bych chtěla na sirotčinec, ale nechci vidět film dříve než si přečtu knihu :o což nevím kdy se to stane... :D

    OdpovědětVymazat
  6. Na Sirotčinec se chystám snad půl roku, ale premiéru mi překazí dovolená u moře, tak si to vynahradím potom :) Na Doctora Strange chci strašně moc! Od Marvelu mám nejraději X-Meny, ale když tam hraje Ben... =D
    https://bookeers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Dnes je u nás předpremiéra Sirotčince, na který jsem se dlouho moc těšila! A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  8. Na Sirotčinec nejspíš půjdu v pondělí :) Na další dva nejspíš ne, ale vidět bych je chtěla :)
    melisinblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram