Zaklínač 3: Srdce z kamene

října 18, 2015

Nejsem příznivcem unboxingů, ale tenhle jsem si nemohla odpustit. Zaklínač je moje nejoblíbenější hra a tak jsem si logicky nemohla nechat ujít vydání prvního datadisku Srdce z kamene, který byl v limitované edici k dostání s kartičkami gwintu, který všichni tak milujeme.
Tento datadisk, který má cca 10 hodin nás zanese do Oxenfurtu, který je v základní hře docela opomíjen. A pošle nás za dobrodružství ve, kterém bude hlavní roli hrát nesmrtelný vůdce banditů. Samozřejmě nemůžu zapomenout na mojí oblíbenou postavu Shani. Medičku, kterou můžete znát z prvního dílu hry, tak z knihy, kde měla s Geraltem velmi "zajímavou" scénku.
Ještě než se pustím do rozbalování, ráda bych se omluvila, hra sice vyšla už v úterý, ale nestihla jsem článek ještě v úterý vydat. I tak doufám, že vás unboxing zaujme :)








Abych to nějak shrnula. Kromě klíče ke hře dostanete vlastně krásnou deskovou hru. Kartičky jsou provedeny solidně a obrázky jsou také krásné na pohled. Samozřejmě je přiložen i návod jak gwint hrát. Brzy očekávejte moje dojmy z hraní :)

You Might Also Like

4 komentářů

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram