Výkřik do tmy

ledna 14, 2016

Ha! Možná jste si mysleli, že blog je mrtvý a já to jako většina blogerek po pár měsících vzdala. Opak je pravdou. Už dlouho vymýšlím a sepisuji články. Vždycky je rozepíšu a... nedokončím.
Zřejmě proto, že mám milióny nápadů a málo času je realizovat. Avšak dala jsem si na začátku roku předsevzetí a nechci ho porušit.
Zároveň mám obrovský problém se čtením. Zatraceně, nikdy jsem nečetla tři knihy najednou a teď když mám číst povinnou četbu, přijde kniha na recenzi, začnu hltat Star Wars a k tomu všemu dostanu parádní český komiks od Martina Suchánka na motivy Ondřeje Neffa (snad se někdy dočkáte recenze). To je ale "smůla" co? A zajímavá díla typu Stařec a moře leží ladem na polici a vesele na ně padá prach a mě to vůbec nevzrušuje, i když vím, že zápis mám odevzdat už příští týden a já čtu, ale úplně něco jiného.
Zatraceně!
No alespoň vám, náhodným návštěvníkům napíšu, co za recenze vás snad čeká a nemine.
První, poslední díl přeslazeného bestselleru, který byl lepší než jsem očekávala. Trůn ze skla, tuhle super fantasy jsem dostala na recenzi a zatím se mi vážně líbí. Star Wars Léčka v ráji, naprosto nesehnatelná kniha o Hanu Solovi, kterou čtu u snídaně místo pochybného příběhu o rybáři a jeho rybě... Děsivé radosti, komiks, který v našich luzích a hájích příjemně překvapil a to hlavně kresbou, protože Neff je zárukou kvality sám o sobě.
A to bude z dnešního výkřiku do tmy vše. Konec hlášení

You Might Also Like

2 komentářů

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram