Máj, filmů čas

května 02, 2016

První máj byl filmů čas. Po dlouhém období filmového sucha je tady květen, který přinese plnou náruč (snad) skvělých filmů, na které se neskonale těším.

Captain America: Občanská válka
Už tuhle středu se dozvíme, jak dopadl střet Tonyho a Capa. Tohle je asi film, na který se těším nejvíce z celého roku. I proto jsem se rozhodla jít ve středu na předpremiéru. Musím přiznat, že se trochu bojím, aby to nedopadlo jako Batman vs Superman, ale Marvelu věřím a ze světa, kde se už film promítá jsou pozitivní reakce, to mě uklidňuje. Jinak samozřejmě #TeamIronMan.



X-men Apokalipsa

X-meni jsou jedni z mých nejoblíbenějších komiksových filmů, hlavně Wolverine. Budoucí minulost byla super, tak snad Apokaplipsa bude ještě lepší. Trailery jsou zatím hodně nabušené a možná přijde i Wolverine.




Warcraft
Jediný nekomiksový film z tohoto seznamu. Jako hráčka her samozřejmě Warcraft znám, ale nikdy mě moc neuchvátil. Četla jsem nějaké knihy a komiksy a nebylo to špatné. Jsem hodně zvědavá na to jak to bude vypadat. Ráda bych viděla něco víc než jen triky ze zeleného plátna.


Doufám, že se vám můj seznam plánovaných filmů líbil. Samozřejmě očekávejte recenzi na nového Captaina někdy tento týden. A na co chystáte do kina vy?



You Might Also Like

1 komentářů

  1. Na Warcraftu jsem byla v kině, a nejradši bych si hned dala další díl :)

    OdpovědětVymazat

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram