Návrat starých známých | Na co do kina

dubna 11, 2017


Výsledek obrázku pro guardians of the galaxy 2
Nadpis "návrat starých známých " jsem zvolila záměrně, co jiného, než tohle slovní spojení by mohlo lépe vystihnout filmovou trojku, kterou jsem vybrala, a kterou byste neměli minout v kinech v nejbližší době.

Logan 
Poslední jízda nejznámějšího a zřejmě nejlegendárnějšího X-mena v podání fenomenálního Hugha Jackmana. Aby toho nebylo málo, tak je to kromě Jackmanova rozloučení s mutanty i rozloučení Patricka Stewarta s rolí Profesora X. Já už jsem toto dílko viděla a mám jediný vzkaz: Neváhejte a běžte do kina, ostatně 88% na ČSFD snad mluví za vše.


Strážci galaxie vol.2
Tentokrát z veselejšího soudku. V květnu do kina vtrhnout druzí Strážci galaxie a já jsem opravdu zvědavá, jestli překonají první díl. Každopádně nás čekají efektové žně podpořené notnou dávkou humoru. "Hypu " přidává i samotný Chris Pratt (Star lord), který se nechal slyšet, že druhý díl bude jedním z nejlepších filmů, co jsme kdy viděli, no necháme se překvapit.


Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Většina z nás nimi vyrostla a většina z nás si zamilovala (ne)piráta Jacka Sparrowa. Piráti vždycky patřili k mým srdcovkám, ale kriticky vzato, poslední přírůstek do karibské rodiny nebyl nic moc a tak moc velká očekávání nemám, každopádně se můžete těšit na Jacka v podání Johnyho Deppa, dobovou atmosféru a úžasnou hudbu.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Strááážci galaxie! Doufám, že dvojka bude ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jedno som nevidela, musím sa priznať, no určite sa na to dám! :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Strážcov galaxie sa neviem dočkať, to bolo úplne perfektné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na Logana se chystám, ale asi počkám a nechám si ho v klidu na doma :) Jsem zvědavá i na Strážce galaxie, vypadají skvěle! A Piráti už jsou podle mě zbytečně prodlužovaní, ale tak třeba překvapí :) Měj se hezky ;)

    OdpovědětVymazat
  5. I can't wait to see all of these movies! I saw Logan in March and really enjoyed it! So good, but so sad. XD

    storitorigrace.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Mohlo by tě zajímat

facebook

Instagram